Ultimatum de la Soros la Sánchez în Bedford (New York), în iulie anul trecut: va face să cadă guvernul spaniol dacă nu impune vaccinarea obligatorie împotriva covid-19!

Interesant.

Octavpelin's Weblog

Pedro Sánchez y el especulador Soros, reunión secreta en La Moncloa -  Oroinformación

Alerta Digital 11 august 2021

https://www.alertadigital.com/wp-content/uploads/2021/08/mansion-soros.jpg

Vedere aeriană a conacului lui Soros din Bedford (New York) unde a ținut întâlnirea cu Pedrop Sánchez în iulie anul trecut.

Pe 24 iulie, președintele Guvernului, Pedro Sánchez, și-a încheiat șederea de trei zile în Statele Unite în căutarea investițiilor pentru Spania, cu impulsul celor 140.000 de milioane din fondurile europene de redresare. Pe baza răspunsului general al investitorilor, nu pare că Sánchez și-a îndeplinit obiectivul.

Sánchez ya en Nueva York a la caza del "sector privado americano" para  "recuperar la economía"

El nu a reușit să fie primit de președintele american Joe Biden și nici călătoria sa nu a avut ecoul dorit în mass-media americană. Cenușiul călătoriei a fost cel așteptat din cauza neîncrederii administrației SUA în Sánchez. Că Sánchez s-a întors în Spania cu buzunarele goale era previzibil. La fel ca o întâlnire cu George Soros, care a avut loc în cele din urmă în ciuda tăcerii oficiale. Întâlnirea a avut loc la conacul pe care magnatul miliardar de…

Vezi articolul original 735 de cuvinte mai mult