Administrația Biden solicită americanilor să raporteze prietenii și familia „potențial” radicalizați

Crazy!

Invictus

Biden Admin Takes Card from Nazi Germany, Asks Americans to Report ' Potentially' Radicalized Friends and Family

Administrația președintelui Joe Biden și-a anunțat planurile de a crea modalități pentru americani de a raporta guvernului prietenii și familia radicalizați, într-un efort de a combate terorismul intern.

American Dream RP (@ADreamRPES) | Twitter

Într-o conversațiecu reporterii, un înalt funcționar a citat campania Departamentului de Securitate Internă „Dacă vedeți ceva spune ceva” pentru a ajuta la oprirea terorismului islamic radical ca o posibilitate internă.al administrației a explicat importanța opririi violenței alimentată politic înainte ca aceasta să înceapă.

„Vom lucra pentru a îmbunătăți gradul de conștientizare al publicului cu privire la resursele federale pentru a aborda comportamentul preocupant sau amenințtor înaintea apariției violenței”, a spus funcționarul.

Funcționarul a citat campania Departamentului de Securitate Internă „Dacă vezi ceva, spune ceva” pentru a ajuta la oprirea terorismului islamic radical ca o posibilitate internă.

Asta implică crearea de contexte în care cei care sunt membri ai familiei sau prieteni sau colegi de muncă știu că există căi…

Vezi articolul original 315 cuvinte mai mult