Noul studiu pune rata de fatalitate a infecției COVID (IFR) la doar 0,15%

Interesant.

Invictus

Evaluările din raport își găsesc baza în studiile de seroprevalență, care detectează prezența anticorpilor împotriva SARS-CoV-2 în serul sanguin al unei populații.

By David McLoone

Un nou studiu publicat de profesorul John P. A. Ioannidis de la Universitatea Stanford, California, a constatat că rata fatalității infecției (IFR) a COVID-19 este semnificativ mai mică decât au indicat studiile anterioare. Potrivit lui Ioannidis, profesor de medicină și epidemiologie, virusul este mai puțin mortal decât se credea, înregistrându-se la o rată de fatalitate de doar 0,15%.

Cercetările lui Ioannidis, publicate în European Journal of Clinical Investigation, au luat în considerare datele colectate din șase „evaluări sistematice” ale infecției globale cu noul coronavirus, fiecare luând în considerare între 10 și 338 de studii individuale din 9 până la 50 țări din întreaga lume. Evaluările din raportul lui Ioannidis își găsesc baza în studiile de seroprevalență care detectează prezența anticorpilor împotriva SARS-CoV-2…

Vezi articolul original 836 de cuvinte mai mult

Laisser un commentaireFine.

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s