Guvernul a aprobat strategia 5G pentru România

Interesting.

Lupul Dacic

Imagini pentru 5G moarte

Astia vor sa ne omoare pe toti !

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a aprobat, în ședința de joi, Strategia 5G pentru România, prin hotărâre de guvern. Potrivit Ministerului  Comunicațiilor și Societății Informaționale, vor fi create 250.000 de noi locuri de muncă și vor fi create beneficii de peste 4,7 miliarde de euro.

Guvernul își propune un program ambițios de implementare a noii generații tehnologice în comunicațiile mobile, prin adoptarea Strategiei 5G pentru România și proiecția următoarelor decenii de evoluție în domeniul comunicațiilor. Noua generație de tehnologie mobilă, 5G, va crea un mediu de conectivitate mult superior generației 4G și va contribui în mod semnificativ la incluziune și creșterea productivității în economie”, a declarat Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, potrivit unui comunicat al MCSI.

Potricit sursei citate, documentul „are ca obiectiv fundamental stabilirea parcursului implementării tehnologiei mobile 5G în condiții de securitate informatică, pentru a…

Vezi articolul original 462 de cuvinte mai mult