Cercetătorii validează “teoria Nibiru” a vechilor sumerieni: Pământul s-a ciocnit în vechime cu o planetă extraterestră! Astfel, a apărut Luna şi viaţa pe Terra…

Interesting.

Lupul Dacic

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Rice din Houston (SUA), viața pe Pământ a apărut ca urmare a coliziunii planetei noastre cu un alt corp mare ceresc, care a dus la formarea Lunii. Rezultatele studiului au fost publicate de portalul EurekAlert.org.

Majoritatea elementelor vitale prezente pe Pământ, inclusiv cea mai mare parte a carbonului și azotului, pot proveni de pe altă planetă, susțin oamenii de știință. Ei au realizat experimente pentru a simula condițiile extreme în care au avut loc reacțiile geochimice care au condus la formarea compoziției chimice a crustei și mantalei planetei noastre. Ipoteza că nucleul bogat în sulf al unei planete extraterestre a împins carbonul și azotul în straturile exterioare a fost confirmată deoarece o concentrație mare de sulf în topitură reduce solubilitatea diferiților compuși volatili. În consecință, proporția de carbon și azot din crusta planetei extraterestre a fost mai mare decât în ​​crusta Pământului.

Conform rezultatelor…

Vezi articolul original 1.204 cuvinte mai mult