„Steagul rușinii”: Video-ul cu protestatarii francezi ai „Vestelor Galbene” care rup steagul progresistei UE, a devenit viral

Very well.

Lupul Dacic

„Steagul rușinii”: Video-ul cu protestatarii francezi ai „Vestelor Galbene” care rup steagul progresistei UE a devenit viral

În cel de-al șaptelea week-end consecutiv al protestelor „Vestelor Galbene” de la Paris, un grup de protestatari poate fi văzut dând jos steagul UE de pe unul din stâlpii unde era arborat în strigătele de bucurie ale tovarășilor lui de protest.

Sursele videoclipului, care a apărut ieri, spun că evenimentul a avut loc în timpul Actului VII (adică în timpul celui de-al șaptelea weekend de protest al „Vestelor Galbene”).

Atunci când steagul este dat jos, oamenii se înveseles și pe un cont francez de Twitter unde a fost postat clipul video, stegaul UE este numit „steagul rușinii”.

Protestele „Vestelor Galbene” au avut loc în toată Franța, iar una dintre țintele protestatarilor a fost mass-media progresistă din Franța, acuzată de protestatari că ține cu Macron și că „răspândește știrile false” despre mărimea mișcării.

Vezi articolul original 46 de cuvinte mai mult