Aproape 500 de români de toate etniile și credințele i-au cerut președintelui SUA să-l demită pe ambasadorul Klemm încă din februarie. Iată textul în care Klemm a fost pur și simplu DEMOLAT și care a ajuns pe masa lui Donald Trump

Right.

Lupul Dacic

Aproape 500 de români de toate etniile și credințele i-au cerut președintelui SUA să-l demită pe ambasadorul Klemm încă din februarie. Iată textul în care Klemm a fost pur și simplu DEMOLAT și care a ajuns pe masa lui Donald Trump

Așa cum a devenit deja de notorietate, Statele Unite ale Americii îl vor înlocui pe Hans Klemm din funcția de ambasador al țării la București.
Ceea ce nu se cunoaște este faptul că la începutul anului, pe masa președintelui SUA a ajuns un memoriu semnat de aproape 500 de români, prin care se cerea șefului statului american demiterea ambasadorului Hans Klemm.
În textul documentului, semnatarii i-au atras atenția președintelui Trump că „ambasadorul Klemm a intervenit în problemele interne ale României și a subminat suveranitatea națională a României. Suntem, în primul rând, îngrijorați că Ambasadorul Klemm nu reprezintă interesele sau valorile cetățenilor americani în România și calcă în picioare valorile și sentimentele cetățenilor români, de o manieră care ofensează și subminează prietenia care a legat SUA de România de foate mult timp”.
De asemenea, semnatarii i-au menționat lui Trump că România a fost și este un aliat stabil al SUA și…

Vezi articolul original 385 de cuvinte mai mult

Reclame