PROPAGANDA SOROSISTA SI MEDIA AMAERICANA LANSEAZA PRECUM CEA ROMANEASCA FAKE NEWS: TRADARE LA NIVEL INALT LA CAPITOLIU!

Right.

Octavpelin's Weblog

Fostul strateg al Casei Albe, Steve Bannon, a declarat că este „absolut » pe cale să meargă la război împotriva „establishment-ului republican » din cauza lipsei de sprijin pentru președintele american Donald Trump, relatează dpa.
Într-un interviu difuzat în cadrul emisiunii „60 Minutes » pe CBS, Bannon i-a nominalizat în acest sens pe liderul majorității republicane din Senat, Mitch McConnell, și pe președintele Camerei Reprezentanților, republicanul Paul Ryan, cărora le reproșează „încercarea de a anula alegerile din 2016″ și dorința de a stopa „agenda populistă și economic naționalistă » a lui Trump.
„Este foarte evident… este evident așa cum după noapte urmează ziua », a spus Bannon, adăugând că establishment-ul republican trebuia să fie « atenționat ».
„La ora actuală, nu există nicio responsabilitate … ei nu sprijină programul președintelui », a declarat Bannon. „Aceasta nu mai este un secret la Capitoliu (sediul Congresului SUA). Toată lumea în oraș știe acest lucru », a insistat el.
În opinia…

View original post 59 mots de plus

Publicités
%d blogueurs aiment cette page :