Cercetătoare de la MIT: Până în anul 2025, jumătate dintre copiii din SUA for fi autiști din cauza glifosatului din produsele modificate genetic

Interesant.

Lupul Dacic

Mit sau realitate?

Subiectul alimentelor modificate genetic a creat o dezbinare mare la nivelul lumii agricole între susținătorii acestei tehnologii pe de o parte și oponenții acesteia. La fel de dezbinați sunt și consumatorii care nu mai știu ce să creadă.

Parcă nu erau de ajuns temele dezbinării mondiale legate de acest subiect, încât recent a mai apărut o temă care crează frisoane populației.

Este vorba de afirmația unei cercetătoare de la una dintre primele 5 universități din lume la nivel de prestigiu științific, care spune nici mai mult nici mai puțin decât faptul că,  până în 2025 jumătate din copiii din SUA vor fi AUTIȘTI datorită expunerii la toxicitatea generată de un erbicid Roundup Ready (glifosat ca materie activă) utilizat pentru producția soiei O.M.G.

Stephanie Seneff este cercetătoare de la Laboratorul pentru Ştiinţa Calculatoarelor şi Inteligenţă Artificială din cadrul Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) și a declarat într-o…

View original post 138 mots de plus

Publicités