Manifestul Alianţei Revoluţionare Globale. Nemulţumiţi din toate ţările, uniţi-vă !

Very interesting.

CER SI PAMANT ROMANESC

Image result for globalism photos

Textul publicat mai jos, apărut în publicaţia on line « Asymetria – Antiacvarium », editată de scriitorul şi publicistul român stabilit în Franţa, Dan Culcer, este un document programatic al unui grup de intelectuali angajați plenar în lupta de idei contra ordinii mondiale instituite în ultimele decenii.

El este rodul elaborărilor gânditorului rus Aleksandr Dughin, dar și a altor militanți împotriva strării de lucruri impuse la scară mondială de către ”stăpânii discursului” (Israel Shamir), opozanții ireconciliabili ai Sistemului fiind de diferite naționalități și confesiuni, din diferite țările ale lumii.

Documentul respectiv poate fi găsit în rusă și engleză pe www.granews.info, el mai fiind publicat în versiunea română în culegerea ”Misiunea Eurasianistă”, apărută la Chișinău în 2016. Dar așa cum este vorba despre un tiraj limitat, am considerat potrivit să îl republicăm și în versiune electronică pentru un număr mai larg de cititori. Același text este inclus și în antologia ”Aleksandr Dughin…

View original post 6 135 mots de plus

Publicités