Cine va crea Noua Ordine Economica si Politica a planetei, dupa schimbarea inevitabila a situatiei geopolitice mondiale?

Interesting.

Lupii Daciei

Rusia isi extinde la vedere sfera de influenta si aderentii in plan mondial. Germania, SUA si UE, pierd din prieteni si parteneri, printr-o politica de acaparare si saracire permanenta, printr-o politica generata de speculatii financiare si incercarea de finantializarea a fiecarei economii cu care intra in colaborare. Un nivel de ura de neimaginat cu ani in urma, se extinde mai mult sau mai putin motivat, in directia Americii.

Mitul de izolare a Rusie promulgat unilateral de evreii care conduc finantele mondiale si care conduc America, este pur si simplu ignorat de multi lideri mondiali ai economiilor de prima mina si cele emergente.

http://www.themoscowtimes.com/opinion/article/for-better-or-worse-russia-is-not-isolated/503270.html

http://www.nytimes.com/roomfordebate/2014/11/14/standing-up-to-aggression-or-ensuring-nuclear-security/for-us-and-russia-isolation-can-lead-to-nuclear-catastrophe

Aici vedem lideri de prima mina si cu mare influenta in politica unor zone extrem de vitale in acest moment, de care tine nu numai pacea mondiala ci si viitorul economiei mondiale, ei fiind: al Sisi din Egipt, Xi din China, Orban din Ungaria, Le Pen…

View original post 753 mots de plus

Publicités